В първите дни на септември тв звездата е оженила първородния

...
В първите дни на септември тв звездата е оженила първородния
Коментари Харесай

Радина Червенова вдигна тайна сватба

В първите дни на септември тв звездата е оженила първородния си наследник Валди. Наследникът на говорителката, който е компютърен експерт, се взел с дългогодишната си половинка Марина Камбурова на първокласно и изтънчено празненство. Церемонията по встъпването им в брак, както и последвалите публична вечеря и ваучър се състояли в един от най-реномираните хотелски комплекси у нас – „ Пирин Голф “, намиращ се в подножието на Пирин, сред Банско и Разлог.

5-звездният ризорт е любимец на хайлайфа у нас. Там постоянно си почиват естрадният трубадур Веселин Маринов, тв водещата Гала и доста други звезди. Младоженците наели комплекса за определената от тях дата близо година преди събитието. Сватбата била на горска тема в зелено, а размяната на обетите се състояла посред необятното голф игрище на комплекса, където била ситуирана сватбената арка, декорирана с цветя.
Реклама
Синът на Радина подбрал непоколебим черен костюм с папийонка за мотива, а булката блеснала в сатенена рокля с голи плещи, написа „ Ретро “. Валди в действителност е дете на Червенова от нейния първи брачен партньор, за който тя не обича да приказва. Той и сестра му Десислава са плод на любовта сред някогашната водеща на „ По света и у нас “ и художник. През дългогодишната си телевизионна кариера Радина съумява да опази името му в загадка и в никакъв случай не повдига завесата към техните връзки. Когато се разделят, Деси е към този момент огромна, само че брат й бил невръстно дете. Затова момчето почнало да приема втория мъж на майка си – Коко Каменаров, за собствен татко и даже избира да вземе публично семейството му.

По-късно Радина и Каменаров стават родители на общата им дъщеря Анастасия, която в действителност се омъжи малко преди брат си. Анастасия първо подписа цивилен брак през февруари, а в разгара на лятото с нейния брачен партньор Яким, с който се познават от възпитаници, направиха и градинско сватбено празненство в покрайнините на София. Оказва се, че и сестра й София, която пък е дете на Коко от предходния му брак, също се сгодила и скоро щяла да бъде младоженка.
Реклама
В тв средите шушукат, че Червенова и Каменаров се събрали под един покрив при започване на годината точно поради радостните мотиви, които предстояли на децата им. Преди това известно време двамата живяха разграничени, като даже се разведоха по правосъден път. Причината беше, че някогашният началник на Българска национална телевизия имаше случка с друга жена и напусна брачната половинка си малко откакто тя пребори подла диагноза. Към сегашния миг обаче фамилният живот на Каменарови е цветя и рози и те са в трепетно очакване на внуци.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР