В първи мач от 14-ия кръг на руската Премиер лига

...
В първи мач от 14-ия кръг на руската Премиер лига
Коментари Харесай

СКА-Хабаровск с Венци Христов изпусна спечелен мач

В първи мач от 14-ия кръг на съветската Премиер лига СКА-Хабаровск и Уфа приключиха 2:2. Венцислав Христов игра четвърт час за домакините, които поведоха с 2:0 до почивката, само че след нея два гола на резервата Вячеслав Кротов донесоха точката на Уфа.

СКА остана в зоната на изпадащите с 12 точки, до момента в който Уфа е в средата на класирането. Тимът на Сергей Семак има 18 пункта и изпревари Рубин, Арсенал (Тула) и Ахмат.

СКА имаше единствено една загуба на личен терен - още в първия кръг, против Зенит. Отборът от Далечния изток се утвърди като един от най-опасните при статични положения и точно това беше оръжието, което трябваше да донесе триумфа и през днешния ден. Уфа се надяваше да продължи серията си от три мача без проваляне, откакто в предишния кръг надделя Локомотив (Москва).

В състава на СКА след наказване се завърна Исмаил Едиев, само че преотстъпеният от Уфа Александър Пуцко нямаше право да играе против клуба, който държи правата му. Венци Христов още веднъж беше на пейката, а офанзивата водеше Мирослав Маркович.

Гостите започнаха в предни позиции с Дмитрий Сисуев и Силвестър Игбун, а в отбраната още веднъж бяха петима.

СКА доминираше преди почивката и справедливо взе преднина. След корнер пред вратата на Уфа, Евгений Баляйкин отклони топката към Александър Димидко и капитанът на СКА откри резултата. В 34-ата минута Дмитрий Стоцкий стреля мощно, само че Аалександър Довбня избави. В 39-ата Павел Карасьов центрира от ъглов удар, Димидко продължи топката към Денис Дедечко и той направи 2:0.
Финальный свисток.

Боевой ничьей оканчивается матч.

Спасибо за вашу поддержку!#СКАуфа pic.twitter.com/SV5UcqGFz2
— ФК «СКА-Хабаровск» (@fcska) 21 октомври 2017 година След почивката в игра за Уфа се появи Вячеслав Кротов и още в 54-ата минута юношата на Спартак (Москва) върна един гол. Центрирането бе на Стоцкий, а Кротов съумя да преодолее Довбня. Гостите продължиха да нападат и стигнаха до равенството в 72-ата минута. Отново Кротов беше на точното място след пас на Сисуев и се разписа за 2:2.

Венци Христов се появи на терена в 77-ата минута вместо Максим Казанков, само че неговите съотборници изнемогваха. Кротов беше покрай хеттрик, а в добавеното време единствено шансът избави СКА при следващата рискова контра.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА Премиер Лига 14 кръг, събота 21 октомври  СКА Хабаровск 2:2краен резулат  Уфа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР