В първи двубой от 19-ия кръг на Бундеслигата тимът на

...
В първи двубой от 19-ия кръг на Бундеслигата тимът на
Коментари Харесай

Голов спектакъл дари Борусия Дортмунд с нова победа, Холанд блесна отново

В първи дуел от 19-ия кръг на Бундеслигата отборът на Борусия Дортмунд разпиля гостите от Кьолн и завоюва с безапелационното 5:1 в същински голов театър.

Головото шоу започва още в 1-ата минута на срещата, когато Джейсън Санчо пусна отличен пас към Гереро, който наказа вратаря на гостите. Гостите отвърнаха с рисков удар на Тилман единствено 3 минути по-късно, само че топката мина около гредата.

Дортмунд удвои преднината си с гол в 29-ата минута, Матс Хумелс пусна отличен пас към Марко Ройс, който напредна и матира стража на "козлите ", а попадението беше тествано и с ВАР. До почивката Азар пропусна да направи резултата типичен.

Само 3 минути след подновяването на играта през втората част. Резултатът към този момент стана типичен, откакто Санчо получи пас от Ройс и не сбърка. Гостите пробваха да се върнат в играта с попадение на Ут в 64-ата минута с доста прецизен диагонален шут.

Точка на разногласието постави Ерлинд Холанд с две попадения, откакто влезе като запаса в 65-ата минута, той беше прецизен в 77-ата и 88-ата минута.

След този триумф Борусия се изравни по точки с Байерн Мюнхен, само че и с мач повече, като има в актива си 36 точки, Кьолн е на 13-ото място с 20.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР