В първата си поява публично след обиска на ФБР в

...
В първата си поява публично след обиска на ФБР в
Коментари Харесай

Доналд Тръмп след обиска на ФБР: Джо Байдън е държавен враг

В първата си поява обществено след обиска на ФБР в имението " Мар-а-Лаго ", някогашният президент на Съединените щати Доналд Тръмп разгласи Джо Байдън за " държавен зложелател ", оповестява БНР. 
Прочетете още

На протест в Пенсилвания Доналд Тръмп съобщи:

" Както знаете тази седмица Джо Байдън пристигна във Филаделфия, Пенсилвания, и изнесе най-злата, цялостна с ненавист и разделяща ни тирада, произнасяна в миналото от американски президент. Той изкара злодеи 75 милиона жители, назова ги опасност за демокрацията и врагове на страната. Всички вие сте врагове на страната. Той е държавен зложелател ".

Тръмп разяснява, че обискът в имението му във Флорида, където бяха открити стотици секретни документи, е " очевидна корист със закона " и ще провокира " негативна реакция, каквато никой в никакъв случай не е виждал ":

" Срамният обиск и влизане с щурм в дома ми Мар-а-Лаго, е подигравка на правораздаване, насмешка пред целия свят с американските закони, обичаи и правила. Целият свят наблюдаваше и бяха шокирани ".

Митингът под надпис " Спасете Америка " е част от предизборната акция за изборите за Конгрес през ноември, при които Демократическата партия може да изгуби надзор и върху Сената, и върху Долната камара на представителите.

От Министерството на правораздаването оповестиха, че в имението на Тръмп са съхранявани 11 000 некласифицирани държавни документи благосъстоятелност на Националния списък Сред тях 18 са с гриф " топ секретно ", 53 са секретни, а 31 са с гриф " поверително ". Агентите на ФБР откриха и десетки празни папки с гриф " секретно ", което ускори спекулациите, че са изгубени, унищожени или преместени класифицирани документи.

Тръмп също по този начин подлага на критика Байдън и във връзка с неговата енергийна и данъчна политика.

Бившият президент сподели пред поддръжниците си, че по време на неговото ръководство Съединени американски щати са имали " най-голямата стопанска система ", до момента в който в този момент страната претърпява " най-голямото нарастване на налозите в историята ".

Той означи, че " Новата зелена договорка " (Green New Deal) значи взимане на парите на данъкоплатците за " заличаване на страната ".

" Щяхме да сме два пъти по-големи от Русия и Саудитска Арабия взети дружно, а в този момент сме просяци “, заключи Тръмп.

Той още веднъж акцентира, че изборите в Съединени американски щати през 2020 година са били фалшифицирани в интерес на настоящия президент Джо Байдън.

Тръмп повтори, че в никакъв случай не е бил в скрит план с Русия и че това е " подправена вест от страна на радикалните леви медии ", която демократите биха употребявали против него и фамилията му, ако демократите загубеха изборите.

Той добави, че е " най-твърдият президент " по отношение на Русия и че съветският президент Владимир Путин нахлу в Украйна незабавно откакто " изборите в Съединени американски щати бяха фалшифицирани ".

Тръмп дефинира като " страхотни " връзките си с съветския президент Владимир Путин по време на неговото президентство. Тръмп сподели, че по време на неговото президентство връзките на Съединени американски щати с Русия са помогнали на търговията и производителите и добави, че войната в Украйна и рецесията с Тайван в никакъв случай не биха се случили, в случай че той беше останал президент.

Доналд Тръмп съобщи, че е за съветската система за справяне с наркодилърите, като ги подлага на " бърз съд " и ги екзекутира, което някогашният президент е чул от Путин, който назова " интелигентен " и " цар ", като се има поради, че съветският водач е доживотен президент.

Тръмп приключи речта си, като прикани президента Джо Байдън " да се концентрира върху прекъсването на убийствата и разпространяването на опиатите " и още веднъж насърчи поддръжниците си да гласоподават за Републиканската партия на идните междинни избори.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР