В първата серия от продължението на Сексът и градът Тузара

...
В първата серия от продължението на Сексът и градът Тузара
Коментари Харесай

Защо Кари не извика линейка и остави Тузара да умре?

В първата серия от продължението на " Сексът и градът " Тузара (Крис Норт) умира. Любимият на Кари (Сара Джесика Паркър) получава инфаркт, откакто е приключил тренировката си на велоергометър. Случва се тъкмо когато Кари Брадшоу се връща вкъщи от рецитал по пиано. Намира го на пода на първокласната им баня. Най-голямата обич в живота ѝ е получил инфаркт и умира в ръцете ѝ, до момента в който двамата се гледат. Шокиращият епизод приключва с думите на Кари: " И просто ей по този начин... Тузара умря. "

Сцената предизвика доста въпроси у почитателите на сериала. Суперфенът Джона Хил даже пита: " Защо Кари не се обади незабавно на 911?! ", пише ladyzone.

Изданието!News се съветва с кардиолог, който разяснява сцената. Според него, " даже този сюжет да се одобри за чиста монета, Тузара евентуално е щял да почине без значение от всичко. "

Самият артист Крис Нот също дава своя отговор в изявление за Vogue. Той си напомня диалозите със основателя на сериала Майкъл Патрик Кинг. " С Майкъл се съгласихме за едно нещо - и двамата нарекохме момента " Бони и Клайд ". Точно като оня миг, в който Бони и Клайд бяха на път да бъдат изкормени от патрони. Уорън Бийти и Фей Дънауей се гледаха по този метод. И двамата знаеха, че това е краят. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР