В първата седмица от новия сезон на Черешката на тортата

...
В първата седмица от новия сезон на Черешката на тортата
Коментари Харесай

Кой е Сократ Сократов - красивият модел, очаровал с усмивка и храна?

В първата седмица от новия сезон на " Черешката на тортата " измежду известните лица, които готвиха, беше и моделът Сократ Сократов. Всъщност той не е известен на необятната аудитория, само че в областта на модата, той е в действителност огромно име. И има за какво!

Виж още: Българка взе мозъка на международен фешън бранд, хубавицата - лице на сбирка

Сократ е роден в Пловдив, учи в локалната Френска гимназия, а след това и в Пловдивския университет " Маркетинг и реклама ". Искал да учи и магистратура, само че работата го отвела в чужбина...

Виж още: Революция във Victoria's Secret: Подписаха с трансджендър модел! Коя е тя?

Но в действителност от възпитаник модата го влече същински. Започнал да се занимава на любителско равнище, само че капацитетът му бързо бил видян. След завършването на образованието си Сократ почнала кариерата му на модел в цялостен смисъл.

Виж още: Еротичен модел и водач: Кой е Георгиос - състезателят с привилегии в ''Игри на волята''?

Следват корици на списания, пътувания по целия свят, както и работа с най-големите имена в стилната галактика. Въпреки това обаче той постоянно се връща в България, въпреки че е споделял, че би предпочел да живее на друго място.

Любопитен факт е, че не се грижи по някакъв специфичен метод за фигурата си. Често хапва на крайник нездравословно с помощта на положителния си ген.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР