В първата част от интервюто си за Антикорупционния фонд бившата

...
В първата част от интервюто си за Антикорупционния фонд бившата
Коментари Харесай

Арестуваният Кристиян Христов: Бившата жена на Пепи Еврото е близка с Гешев

В първата част от изявлението си за Антикорупционния фонд някогашната жена на Пепи Еврото Любена Павлова съобщи, че Гешев не е идвал в ресторанта " Осемте Джуджета ", за разлика от Сарафов и градския прокурор на София Емилия Русинова. Неин някогашен чиновник разви друга версия.

Кристиян Христов, който се показа като “формален притежател на сдружението Изамет ” и воин от филмите на Антикорупционния фонд съобщи пред BIRD, че е работил за Любена Петрова и Петьо Петров и в този момент се опасява за живота и здравето си, както и за тези на околните си. Христов заявява, че е бил принуждаван да прави неща, които не са законни и морални. Като прехвърлянето на дяловете на " Изамет " да вземем за пример, за което деяние бил заставен от Любена.

Любена била дейната, а Пепи Еврото “хапвал, пийвал и спял ”, сподели той.

Кристиян удостовери, че е участник в митинга с агнешките главички в поддръжка на Цацаров, който също бил проведен от Любена. “Там взеха присъединяване доста хора, които на по-късен стадий също ще излязат и ще свидетелстват ”. Кристиян съобщи, че ще разкрие големи схеми за надзор над магистрати и “каквото сабя покаже ”.

За Иван Гешев Христов съобщи, че е бил измежду най-честите гости в ресторанта на Еврото, а брачната половинка му била близка другарка на Еврото и Любена, като двете деляли офис на " Позитано " зад Съдебната палата. Но Гешев бил по-близък с Любена, в сравнение с с Еврото. “Любена беше близката другарка не Гешев, те пиеха и пушека пури доста откакто Петьо Еврото се беше напил и прибрал вкъщи ”.

Пълният текст от диалога с Кристиян Христов:

Въпрос: Моля, представете се.

- Казвам се Кристиян Христов и съм фиктивен притежател на сдруженията „ Изамет “, един от героите във филмчетата „ Осемте Джуджета “ – неща за които и вие сте писали. Причината, заради която желая да приказвам е, че извънредно доста се опасявам. Опасявам се за здравето и живота си, защото аз съм работил за Любена Петрова и Петьо Петров няколко години и през тези години съм бил принуждаван да върша какви ли не неща, които не са морално ОК, не са законни и така нататък

Едно от тях е прехвърлянето на дружествените дялове от „ Изамет “ на мое име. Бях заставен от Любена Петрова, която в действителност беше шефката, а Петьо Петров е човек, който виждах доста рядко – той предпочиташе да хапне, пийне и да си легне. Любена беше много дейна и ми даваше насоки какво би трябвало да се случва.

Въпрос: Всъщност вие бяхте в основата на оня митинг с агнешките главички, в поддръжка на Цацаров пред Висш съдебен съвет, нали по този начин?

- Аз съм взел участие в този митинг, като бях още веднъж притиснат от Любена, нямах доста избор, трябваше да го направя. Там имаха присъединяване доста хора, на по-късен стадий също ще излязат и ще се кажат, те също бяха заплашвани. Все още не знам за кое мога и за кое не мога да приказвам, още нямам юрист, през днешния ден ще се свържа с юрист, ще ме разпитват на всички места и се надявам да се обърне внимание на това, което кажа. Обръщам се към медиите, с единствената цел да мога да бъда предпазен. Защото нещата, които ще кажа, не са дребни и в действителност разкриват големи схеми за надзор на магистрати и така нататък Впоследствие ще прибавя и други хора, които са били на трудов контракт във компании на Любена, които тя също е принуждавала да правят такива неща – и, каквото сабя покаже. Но аз съм извънредно, извънредно заплашен. Страх ме е доста за живота ми, за живота на моята другарка, която е бременна в осми месец, за бъдещето на детето ми, което към момента не се е родило – и аз съм задължен да изляза и да приказвам!

Въпрос: От кого ви е боязън?

- От Любена Петрова, от един от най-честите гости в „ Осемте Джуджета “ Иван Гешев, от това, че Любена е доста близка другарка с дамата на Гешев, която работеше в офиса на Любена, който се намираше на площад „ Позитано “ в Perform Business Center, зад Съдебната палата. Сега ще разкрия доста неща на конференцията, като по-късно ще ви дам в детайли изявление, като ще ви осигуря, по този начин, аз знам, че задачата е да има сензация, пред всяка медия аз ще покажа нещо, което няма да демонстрирам пред останалите. Разполагам със ужасно доста доказателства.

Въпрос: Значи, вие потвърждавате, че Иван Гешев е бил клиент в „ Осемте джуджета “?

- Многократно! Най-честият посетител и другар на Любена Петрова, другар също и с Петьо Еврото, като неговата същинска другарка е Любена – тя е тази, с която пушеше пури, пиеше уиски, и оставаше до доста късно откакто господин Петьо Петров се е напил и се е прибрал у дома.

Въпрос: А Димитър Франтишек Петров беше ли чест клиент?

- Трябва да видя фотография, с цел да ви потвърдя. Много от тях не ги знам по имена. Благодаря доста за обърнатото внимание, доста се веселя, че се свързахте с мен. Вие, дружно с БТВ и по този начин нататък сте справедливи медии. Благодаря ви доста, работя, работя, тъй като съм под голяма опасност!!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР