В партията предстоят интересни събития, както винаги се е случвало

...
В партията предстоят интересни събития, както винаги се е случвало
Коментари Харесай

Паргов: Резултатът на БСП в София уплаши много хора

В партията предстоят забавни събития, както постоянно се е случвало преди и по време на цялостния цикъл доклад и избори, разяснява водачът на Българска социалистическа партия - София

Резултатът на Българска социалистическа партия в София уплаши доста хора. Това сподели водачът на столичните социалисти Калоян Паргов в предаването " Неделята на NOVA " по Нова телевизия. Така той отговори на въпроса за издигането на втори претендент за началник на групата на Българска социалистическа партия в СОС и наложилото се гласоподаване от страна на 15-те общински съветници. В последна сметка Калоян Паргов завоюва вота и още веднъж ще води групата на социалистите в СОС. Според него в партията предстоят забавни събития, както постоянно се е случвало преди и по време на цялостен цикъл доклад и избори.

" Ако един човек е харесван от всички, това значи, че е двуличник, разяснява Калоян Паргов. - Ние не сме се събрали да се харесваме, а да вършим избрана работа. Това е нашата задача. Очевидно, че резултатът на Българска социалистическа партия от локалните избори в София уплаши доста хора. А аз одобрявам всичко, което се случва в този момент, като добра оценка. Нищо, че я слагат по този метод. В последна сметка, всички дадоха положителни оценки за представянето на Българска социалистическа партия в столицата ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР