В партията по никакъв начин не сме обсъждали темата за

...
В партията по никакъв начин не сме обсъждали темата за
Коментари Харесай

Цветомир Паунов: В ГЕРБ не е обсъждана темата за гонене на руски дипломати

В партията по никакъв метод не сме обсъждали тематиката за преследване на съветски дипломати от България. Ние имаме доста влиятелен водач в лицето на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила. По този метод можем да организираме една уравновесена политика, която да съхранява националните ползи на България.

Това сподели в предаването "Офанзива " по канал 3 Цветомир Паунов, административен секретар на ГЕРБ. "България би трябвало да организира доста добра политика с Турция и всички страни на Балканите. Това е задачата на срещата във Варна. На сходни двустранни диалози може да се решат доста въпроси. Един подобен е подписването на второто съглашение сред Европейския съюз и Турция. Въпросите са доста световни и не обгръщат единствено икономическите тематики. Разговорите няма да бъдат лесни. Ние би трябвало да пазиме ползите на България, само че и на Европейски Съюз. Ние сме външна граница на Европейски Съюз и не би трябвало да позволяваме бежанска рецесия ", безапелационен беше Паунов.

"За страдание президента Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила не се демонстрира като обединител на нацията. При президента се следи, че той върви след събитията. Вижда се една ревнивост и злоба поради външнополитическите триумфи на премиера. Това демонстрират всички дейности на президента. При него се следи, още през цялото време на мандата му, че дава поръчка за независима политическа групировка. това не се е случвало при никой различен президент. Румен Радев се занимава с политическа реторика ", разгласи Паунов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР