В парламентарната зала е пълно с хора с комплекс за

...
В парламентарната зала е пълно с хора с комплекс за
Коментари Харесай

Криминален психолог: Христо Иванов се държи като терапевт, Нинова - като класна

В парламентарната зала е цялостно с хора с комплекс за непълноценност. Чрез комплекса за предимство се пробва да се преодолее или се получава фиксация като личностна линия, като построява егоизъм.

Едипов комплекс се разигра, когато президентът стартира да нападна Политическа партия - бащата показва неодобрение от децата. Целта е да се покаже кой е по-виновен. Дали бащата е отговорен, че е насърчавал сина или назад, каза пред Нова нюз престъпният психолог Росен Йорданов.

Според него акад. Денков е образец за теорията на меритократизма - най-учените и способните да вземат участие в ръководството.

" Три неща са значими, когато оценяваме дали един човек е в действителността. Дали може да мечтае, дали има фикция и изобретателни ходове. Отношението към действителността - дали стъпва на справедливи или единствено върху субективни фактори и отношението към положително и зло, вярно - погрешно, морално - аморално ", акцентира той. 

По думите му през годините минахме през много положения - фикс идея, фантастични неща, омнипотентност, по-късно обсесии и депресивен епизод, а в този момент стигнахме до мазохизма.

" Говорим за асоциално личностно разстройство. Става рисково, тъй като наблюдавахме нарушавания на закона и Конституцията, неистини и измами. Оформя се социопатно събитие със лични правила и показа за действителността. Все по-ясно става, че неуместното държание е направлявано от други хора. Повечето от политическите субекти не са самостоятелни ", съобщи Йорданов.

И добави, че ГЕРБ излизат от отбранителния режим на действие и минават в нападателен режим с възвръщане на самочувствието. 



" Агресивността издава това, че прочувственият баланс липсва. От своя страна, Христо Иванов влезе в ролята на терапевт и смекчи гласа. Мисля, че той изпитва амбивалентни усеща - от една страна усеща, че където се е прикрепил го дърпат към извънредно положение. В същото време осъзнава, че се е заклещил и не може да се измъкне елементарно, по тази причина му остава да се изрича умно ", уточни психологът.



И посочи, че Нинова се държи като класна с поучителен звук. 

" Тази година борбата ще е сред хората, които желаят да са в зоната на нормалността и тези, които ги тласкат в рискови положения ", сподели още той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР