В парламентарен преврат обвини съпредседателите на ПП-ДБ лидерът на БСП

...
В парламентарен преврат обвини съпредседателите на ПП-ДБ лидерът на БСП
Коментари Харесай

След разкритията на Радостин Василев БСП напусна парламента

В парламентарен прелом упрекна съпредседателите на ПП-ДБ водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. В декларация от името на парламентарна група във връзка разкритията на отделилия се от обединението на Петков и Василев народен представител, Нинова съобщи:

„ Едни групировки си мерите силите сега. Нашата ПГ няма да взе участие през днешния ден в това съвещание, което съставлява кулминационна точка на задкулисието. Днес напущаме залата “.

Нинова уточни, че Българска социалистическа партия е поискала Гешев да си върви доста преди Политическа партия да се появят.,,Предадохте смяната, силата на площадите и очакванията на хиляди хора, през днешния ден от носители на тази смяна станахте пералня за Борисов. И миялна на мръсните ръце, които ще пипат конституцията “.

Нинова означи, че изнесените записи се оказали не манипулирани записи от службите, а онлайн съвещание на Народно събрание на ПП-ДБ. „ Можете ли да продължите умерено дебата като че ли нищо не се е случило? Същата ли е обстановката както преди половин час? Не, не е. От тези записи става дума за отвод от народен суверенитет. За кулминационна точка на паралелната страна и задкулисието, овладяло България години наред, за скрити сделки на обединението на имунитетите “, съобщи Нинова.

Тя съзря отвод от народен суверенитет и предаване на едни от най-важните постове на страната на непознати ползи. Съзря и интернационален скандал:,,Как госпожа Фон дер Лайен и участниците в Г-7 гледат на обстоятелството, че мандатоносителят обществено афишира, че са оказвали напън за сформиране на държавно управление? Дали ще поддържат бъдещата евроатлантическа коалиция на имунитетите, на омертата и интернационалния скандал? Пак сложихте България на дъното. И след това да не кажете, че различен ви е отговорен. Вие – евроатлантиците съсипахте евроатлантическите хубави хрумвания с такова държание “.

Въпреки разкритията на досегашния народен представител от ПП-ДБ Радостин Василев, болшинството вкара на  второто четене в дневния ред измененията в Наказателно-процесуален кодекс, касаещи правосъдната власт.

Етикети: БСПКорнелия Ниноварадостин василев
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР