В парламента започна заседанието на конституционната комисия, на което се

...
В парламента започна заседанието на конституционната комисия, на което се
Коментари Харесай

Конституционната комисия събра кворум

В Народното събрание стартира съвещанието на конституционната комисия, на което се разискват измененията в главния закон, преди второто гласоподаване на първо четене, което се чака в петък, съобщи БНР.

Преди съвещанието депутатът от " Продължаваме промяната - Демократична България " изясни: " Заседанието на конституционната комисия е с ясно разгласен дневен ред. Днес ще дебатираме въпросите за разширението на достъпа до конституционно правораздаване и за инспектората към Висшия правосъден съвет. Мисля, че извънредно значими тематики за правораздаването. На този стадий на тематика конституция нито една от политическите сили, които поддържа импортирания законопроект, не е отстъпило от своята позиция, от твоята поддръжка ". 

По-рано от обявиха, че няма да поддържат законопроектите на държавното управление поради освобождението на шефа на " Пирогов " доктор Валентин Димитров. От партията на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще вземат участие единствено в разискването на измененията в главния закон. 

По-рано съвещанието на Комисията по бюджет и финанси беше анулирано поради липса на кворум. На него не пристигнаха депутатите от -, а тези от излязоха.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР