В парламента винаги ще има управляващи и опозиция, но конструктивният

...
В парламента винаги ще има управляващи и опозиция, но конструктивният
Коментари Харесай

ДПС се обяви за възстановяване на диалога

В Народното събрание постоянно ще има ръководещи и съпротива, само че градивният политически разговор би трябвало да е в основата на правилните решение, сподели от името на Движение за права и свободи ръководителят на придвижването Мустафа Карадайъ в декларация от парламентарната естрада.

Той разгласи, че партията ще работи за възобновяване на нормалността в политиката. Като първостепенна задача Карадайъ уточни възобновяване на разговора сред политическите субекти и институциите. " Върховенството на закона значи самите ние да съблюдаваме конституцията и законите на страната ", акцентира водачът на Движение за права и свободи.

Намираме се в невиждана композиция от рецесии

Карадайъ уточни, че България се намира в невиждана композиция от рецесии - политическа, здравна, обществена и икономическа, като решаването им би трябвало да стартира със съставянето на постоянно държавно управление. " Нито една от тях няма да се реши трайно, в случай че не се откри правилният логаритъм за справяне с коронавирус пандемията. Предлагаме по ограниченията против нея да няма ръководещи и съпротива, а да съставим проект, който да следваме дружно ", сподели водачът на Движение за права и свободи.

Според него " България би трябвало да си напише домашното по проекта за възобновяване и развиване, оперативните стратегии и на направи бюджет, съгласуван с тях.

Критики към изборите

Карадайъ подлага на критика организацията на последните избори, като разгласи, че поради машинното гласоподаване е оказала от гласоподаване най-малко половин милион български жители, изключително възрастните и по-малко образованите. Той уточни, че е имало напън и принуда от страна на вътрешния длъжностен министър, които са минали всевъзможни граници.

" ЦИК сътвори неустановеност със своята непросветеност да ръководи изборния развой. Имаме доказателства, че те не регистрираха всички действителни гласове. Движение за права и свободи няма да остави нито един случай неизпитан. Всеки би трябвало да си понесе отговорността за злоупотребите с власт ", сподели още Карадайъ.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР