В парламента тече обсъждане на държавния бюджет, но градусът на

...
В парламента тече обсъждане на държавния бюджет, но градусът на
Коментари Харесай

Копейкин: Да изгоним Кирил Петков от България, Христо Иванов контрира: Поставете този под запрещение

В Народното събрание тече разискване на държавния бюджет, само че градусът на напрежението е извънредно висок поради изгонването на 70 чиновници на съветското посолство. " Призоваваме Кирил Петков мигновено да напусне страната. " Това сподели по Нова нюз водачът на „ Възраждане” Костадин Костадинов от коридорите на Народното събрание.

" Очевидно е, че нашият министър-председател е рисков за българската национална сигурност и би трябвало да се сложи под забраняване. Целта на това неадкекватно напълно и в полза на американското посолство решение, е да се скъсат връзките с Русия, добави той.

Костя Копейкин беше мигновено контриран от съпредседателя на Демократична България - Христо Иванов: " Представителите на „ Възраждане “ са тези, които би трябвало да бъдат поставяни под забраняване, съобщи от парламентарната естрада юристът.

Тези му думи бяха причина ръководителят на Народното събрание Мирослав Иванов от " Продължаваме промяната " да му направи забележка, тъй като е обидил хората на Костя.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР