В парламента няма да влязат шестима от избраните депутати от

...
В парламента няма да влязат шестима от избраните депутати от
Коментари Харесай

Шестима от ДПС и двама от ГЕРБ са изключени от списъка с депутати

В Народното събрание няма да влязат шестима от определените депутати от Движение за права и свободи и двама от обединението ГЕРБ – Съюз на демократичните сили, единият от които е министър председателят Бойко Борисов. Това реши Централната изборна комисия на съвещание късно в четвъртък, след подадени от тях заявки да бъдат изключени от листата с претенденти за депутати.

Освен Борисов, който още сутринта сподели, че се отхвърля и от двете места, където бе определен за депутат, отвън Народното събрание остава и Павлин Красимиров Ганчев от коалиция ГЕРБ - Съюз на демократичните сили от Габровския изборен регион. Борисов победи в 25-ти софийски изборен регион и Пловдивски изборен регион.

От Движение за права и свободи няма да влязат в Народното събрание кметът на Кърджали и зам.-председател на Движение за права и свободи Хасан Азис, евродепутатът Искра Михайлова, Ресми Мехмед Мурад, Десислава Димитрова Тодорова, Каролина Симеонов Кьолер и Николай Тонев Колев. Те бяха част от листата на Движение за права и свободи надлежно от Кърджалийски, Пазарджишки, Врачански и Старозагорски изборни региони.
 Полезна ли ви беше тази публикация? Ще се радваме, в случай че подкрепите електронното издание Mediapool.bg, с цел да може и отсега нататък да разчитате на самостоятелна, професионална и почтена осведомително - аналитична медия.
Абонирайте се за най-важните вести, разбори и мнения на събития от деня. Бюлетинът се изпраща до електронния Ви адрес всеки ден в 18:00 часа.
Ключови думи Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР