В парламента има скърцане и за това е виновен премиерът,

...
В парламента има скърцане и за това е виновен премиерът,
Коментари Харесай

Ревизоро: В парламента има скърцане

В Народното събрание има скърцане и за това е отговорен министър председателят, който сподели, че се усеща изтощен.

Това разяснява в студиото на „ Здравей, България “ по Нова телевизия депутатът от „ Обединените патриоти” Емил Димитров-Ревизоро.

По думите му доста хора се самономинират за министър председател и упражняват за мястото на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила.

Той разяснява и тематиката за цените на горивата. Според Ревизоро има има покачване, само че то е нищожно. По думите му обичайно, като хората тръгнат към морето, се подвига потреблението.

Емил Димитров изясни, че е значима е интернационалната конюнктура.

Поносимата цена е към 65 $ за барел. Другото прегрява стопанска система, а по-ниската цена пречи, счита депутатът.

„ Около и в България има доста рафинерии. Дори някоя верига да реши да вдигне цената на горивата, то другите си продават по техните си цени. Много малко наши упования или стремежи могат да въздействат на цените. ОПЕК обаче въздейства на цените”, съобщи Ревизоро.

Според него тръгне ли война, всички се втурват да купуват всеобщо.

„ Тръгне ли война, да речем протичащото се в Сирия, Иран, всички потеглят да купуват всеобщо, с цел да се запасят за възможни проблеми, това постоянно подвига цените. При война, при закани, при наказания постоянно се подвигат цените “, посочи Ревизоро.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР