В парламента има нова коалиция - коалицията Лукойл, обяви лидерът

...
В парламента има нова коалиция - коалицията Лукойл, обяви лидерът
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Има нова коалиция “Лукойл“

В Народното събрание има нова коалиция - обединението " Лукойл ", разгласи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на ексклузивен брифинг. 
Прочетете още
Българска социалистическа партия, Политическа партия, Възраждането и Възхода не поддържаха да връщаме по 1 лев на българските консуматори от нафтата и бензина А95, изясни той. Това са четирите проруски партии, които не престават да желаят милиарди долари, които да изтичат през " Газпром " и неговите дъщерни компании и " Лукойл " през неговите дъщерни компании за войната, която Путин води в Украйна, съобщи Бойко Борисов. Той благодари на Демократична България и Движение за права и свободи, които назова евроатлантически партии.

Заедно с Делян Добрев обясниха по какъв начин съгласно тях, могат да бъдат облекчени българските консуматори. Той съобщи, че се надява Демократична България да поддържа законопроекта в пленарна зала, с цел да може да мине. 

2 милиарда и 100 млн. е облагата на " Лукойл " тази година. Защо от следващата година ще си внасят вноските? Тая година като са изсмукали от джоба на българите парите за нафтата и бензина, за какво от тази година не го създадат?, запита риторично Борисов. Каква е тая година? Годината на партията на смяната. Те тая година са се напечелили - от 2,1 милиарда 700 млн. могат да дадат, добави водачът на ГЕРБ.

 

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР