В парламента депутати и служебен премиер се скараха за пари.

...
В парламента депутати и служебен премиер се скараха за пари.
Коментари Харесай

Сблъсък със служебната власт: БСП срещу премиера за бюджета


В Народното събрание депутати и длъжностен министър председател се скараха за пари. От едната страна беше служебният кабинет, а от другата страна и „ “.

От БПС настояха служебната власт да вземем ограничения за бюджета да го внесе и по този метод да обезпечи средства за хората и за обществените заплащания през изключително тежката зима, както я нарекоха те.

„ “ нападна за цените на горивата. Служебният кабинет сподели, че не е негова работа да внася бюджет и не е негова работа да се занимава със обществените заплащания.

Парламентарният надзор стартира със конфликт за бюджета сред опозицията и служебния министър председател. настояха за обществени ограничения за зимата, а Гълъб Донев разгласи, че няма желание да надвишава своите пълномощия.

Служебния Министерски съвет няма лична политика по приходи, а е длъжно да съблюдава заварен бюджет. В момента няма кабинет. Предложихме удължение на бюджета до основаване на постоянен Министерски съвет и приемане на нов бюджет “, сподели Гълъб Донев.

„ Или си противоречите, или не знаете какво вършиме. Дългосрочна политика ли е 8 нови F-16 и нови „ Грипени “ за 6 милиарда, а нашата коства 2 милиарда Защо за самолети може, а за заплати – не “, сподели водачът на.

Сблъсъкът се придвижи и върху това има ли назначения в разнообразни държавни бордове и заплати от по 15 000 лв..

„ За бордовете - отрасловият министър. Премиерът не дава отговор дружество по дружество и се колебая, че данните са правилни “, съобщи Донев.

„ Не се измъквайте. Обща политика на този кабинет е всеобщи чистки разпра и калинки “, разяснява Нинова.

„ “ пък нападна служебния кабинет по друга линия - отстранява ли се възбраната за експорт на горива, създадени от съветски нефт.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР