В паркинга се оказа кола, която прилича сякаш току що

...
В паркинга се оказа кола, която прилича сякаш току що
Коментари Харесай

Е Този Ни Отвинти Главите! В Софийски Мол Паркира Бмв, Каквото Никой До Сега Не Е Виждал! Уникум Снимки, Дръж Се!

В паркинга се оказа кола, която наподобява като че ли одеве е взела участие в гонка от паметния филм " Смъртоносна конкуренция ". Тя е " оборудвана " с всички типични характерности - наслойка и нарисуван череп на капака, решетки по стъклата, даже и изрисувани шипове.

Типично в духа на кино лентата, който споделя по какъв начин 2050 година планетата е пренаселена и с цел да реализира прочут надзор на популацията, държавното управление предизвиква едно съревнование. Смъртоносната конкуренция, която съставлява годишно съревнование в цялата страна където набират точки за ликвидиране на хора с техните коли, написа Блиц. Бдителен столичанин се е натъкнал на находката ѝ я е разгласил в обществените мрежи с къс коментар " Мол България " бясно БМВ ".

Той е съумял и да " щракне " водачът на необикновената кола, който въпреки че не се вижда хубаво, маха на фотографа. Впечатление прави ароматизатора на усмихната емотиконка, който виси от огледалото за назад виждане. Всъщност се оказва, че колата в действителност е от " конкуренция ", само че не смъртоносна, а луда. " Луда конкуренция " е автомобилно шоу със лични ръчно направени коли и впечатляващи шофьорски умения, както и гений за отбягване на брутални удари. Мотото му обаче е за прекъсване на експанзията на пътя.

Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР