В парк Младост ще се проведе традиционният фестивал Младост Фест.

...
В парк Младост ще се проведе традиционният фестивал Младост Фест.
Коментари Харесай

Младост фест стартира на 1 юни с музика от различни светове

В парк " Младост " ще се организира обичайният фестивал " Младост Фест ". Той ще започва на 1 юни и ще продължи до 4 юни. 

Калин Вельов гостува в утринния блок на Еuronews Bulgaria, където даде повече детайлности за музикалния фестивал.

Според Калин Вельов " Младост " е кварталът с най-вече наличие на младежите. 

" Фестивалът е доста добър образец по какъв начин всички би трябвало да имат свободен достъп до културата. В рамите на няколко дни ще се случат интензивности, които са положителни и отворени за всички. Ще има изложения и много музикални изяви " , показа музикантът. 

Концертите стартират още в ранния следобяд на 1 юни - Денят на детето, с осъществяване на фолклорни ансамбли и детски читалищни групи.

Фестивалът ще бъде закрит от Калин Вельов на 4 юни, дружно с Нина Николина, с която ще изпълнят музика от разнообразни краища на света. Калин Вельов приветства тази самодейност и се надява всички общини в София да провеждат сходни културни събития. 

" Започва и Младост филм фест, като той продължава до септември месец. Всеки петък и събота ще има намерено кино " , добави музикантът.

За креативните си проекти, той показа, че има планове в края на юни с Нина Николина – първо в София, след това и във Велико Търново. Вельов сподели, че се снима във кино продукции, като една от тях е детско-юношески игрален филм, където е корсар в основната роля.

„ Филмът го заснехме във Варна на дървен транспортен съд, който е копие на старите колумбийски кораби “ , добави той. 

Калин Вельов беше народен представител през 2020 година Той разяснява и политическата конюнктура в страната:

„ Наблюдавам с интерес какво се случва. Аз съм човек, който не се опасява. Дали ще съм в Народното събрание или отвън него и в двата случая съм окей. Дошло е време, в което политиците да се огледат, да беседват доста повече с хората и да зачетат тяхната позиция ". 

Вижте повече във видеото. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР