В Париж днес започва съдевен процес срещу дъщерята на краля

...
В Париж днес започва съдевен процес срещу дъщерята на краля
Коментари Харесай

В Париж съдят дъщерята на саудитския крал заради побой над работник

В Париж през днешния ден стартира съдевен развой против дъщерята на краля на Саудитска Арабия - Салман, упреквана, че е предиздвикала своя телохранител да набие служащ в първокласен апартамент във френската столица, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Принцеса Хаса бин Салман, която е сестра на саудитския престолонаследник принц Мохамед бин Салман, няма да участва на делото. В съда нейният юрист ще я показа като грижовна и скромна персона, против която са отправени подправени обвинявания, че е наредила на свои телохранител да пребие служащ в първокласния й апартамент на авеню Фош в Париж през септември 2016 година

Според обвинителния акт, забелязан от Ройтерс, служащият, роден в Египет и на име Ашраф Ейд, е правил ремонт в първокласното жилище на Хаса , е разказал на полицията, че телохранителят на принцесата е вързал ръцете му, удрял го е, ритал го е и най-после го е предиздвикал да целува краката й. До побоя се стигнало, откакто принцесата го набедила, че той я снимал с мобилния си телефон.

Бодигардът на принцесата е разследван за принуждение, при което е употребявано оръжие и за държане на човек затворен срещу волята му.

На 1 октомври 2016 година му беше отказано стартиране под гаранция.

Според обвинителния акт служащият разказал на полицията, че до момента в който телохранителят го биел, принцеса Хаса се отнесла с него като с куче и му казвала: " Ще видиш по какъв начин би трябвало да се приказва с една принцеса, по какъв начин би трябвало да се приказва с кралско семейство ".

Принцеса Хаса, която е на 43 години, отхвърля да има виновност. Международна заповед за арест й беше издадена през ноември 2017 г.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР