В Парагвай лекарите обявиха новородено бебе за мъртво, след като

...
В Парагвай лекарите обявиха новородено бебе за мъртво, след като
Коментари Харесай

Новородено бебе, обявено за мъртво, оживя

В Парагвай лекарите оповестиха новородено бебе за мъртво, откакто майка му ражда със секцио на 27-ма гестационна седмица. След раждането фамилията чува ужасната присъда, само че лекарите интубират бебето.

Роднините са почнали да се приготвят вместо за радостно посрещане на детето в фамилията, за заравяне. Взели са и ковчег за детето, предава Enex по информация на парагвайската телевизия Telefuturo.

 

 Лекари в Полша 10 дни се бореха за живота на бебе на 22 дни - родителите с обвиняване Светът 3 мин. Лекари в Полша 10 дни се бореха за живота на бебе на 22 дни - родителите с обвиняване  Кауза за повече деца: За 15 година са родени над 17 000 бебета в Центъра за асистирана репродукция България 1 мин. Кауза за повече деца: За 15 година са родени над 17 000 бебета в Центъра за асистирана репродукция  Почти без шансове за живот: Семейство медици осиновиха бебе, което са лекували Светът 2 мин. Почти без шансове за живот: Семейство медици осиновиха бебе, което са лекували  Лекари в Полша 10 дни се бореха за живота на бебе на 22 дни - родителите с обвиняване Светът 3 мин. Лекари в Полша 10 дни се бореха за живота на бебе на 22 дни - родителите с обвиняване  Кауза за повече деца: За 15 година са родени над 17 000 бебета в Центъра за асистирана репродукция България 1 мин. Кауза за повече деца: За 15 година са родени над 17 000 бебета в Центъра за асистирана репродукция  Почти без шансове за живот: Семейство медици осиновиха бебе, което са лекували Светът 2 мин. Почти без шансове за живот: Семейство медици осиновиха бебе, което са лекували

Снимка: TELEFUTURO

„ Това е същинско знамение “ – по този начин родителите разказват случилото се по-късно. Бебето демонстрира признаци на живот .

То носи името Милагрос де Хесус и сега се бори за живота си в интензивно поделение на болница в парагвайския град Сиудад дел Есте.

Медицинските експерти третират случая като евентуална каталепсия, само че следствието продължава. Каталепсията е положение, което се характеризира със загуба на схващане, мощно намалена или изчезнала реакция към външни дразнения, мощно закъснение на пулса и дишането и неотстъпчивост на всички мускулни групи.

Междувременно майката на Милагрос също остава приета в болница под непоколебим медицински надзор. Семейството продължава да има вяра, че оцеляването на Милагрос е същинско знамение.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР