В памет налегендарния рок музикант Кирил Маричков, който почина при

...
В памет налегендарния рок музикант Кирил Маричков, който почина при
Коментари Харесай

В Дупница отдават почит на легендата на българската рок музика Кирил Маричков

В памет на именития рок музикант Кирил Маричков , който умря при случай, съдружие " Близо до теб " -Дупница проведена на фонтаните в центъра на града възпоменателно събитие, оповестиха от сдружението.

По този метод ще кажем " довиждане и благодаря " на легендата на българската рок музика, че опази пламъка жив в сложни времена.

На това напълно неподготвено събиране , каним искащи с китари и предпочитание да свирят, както и тези, които желаят да изпеем дружно песни, като " Клетва ", " Аз съм просто човек ", " Конникът ", споделиха още от сдружението.

" Идеята е да се съберем за малко и напълно алегорично, с цел да отдадем респект на един огромен създател и свободен дух. Да го изпратим от разстояние с овации и с музика ", допълниха от там, съобщи Дарикнюз.

Припомняме, чеКирил Маричков си отидев петък късно вечерта. Легендарният музикант е паднал отсцената преди концерта на „ Фондацията “ във врачанското село Селановци.

Малко преди събитието артистът се е качил на сцената, с цел да може да се направи предварителната подготовка.Движейки се по сцената,Маричков се спъва, не е ясно в какво, пада от към единметър височина по доста неприятен метод.

На площада, където е сцената, е било цялостно с хора, които с неспокойствие са очаквали да започнеконцерта. След инцидентахората почнали незабавно да се пробват да му оказват помощ. Извикан е бил екип на Спешния център в Оряхово, който идва за 7 минути.

Лекарите стартират незабавна реанимация, само че за жалост, сред Селановци и Оряхово той губи борбата за живота си.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР