В памет на загиналия граничен полицай младши инспектор Петър Бъчваров

...
В памет на загиналия граничен полицай младши инспектор Петър Бъчваров
Коментари Харесай

Наградиха посмъртно убития граничен полицай, минута мълчание и вой на сирени в страната в негова памет /ГАЛЕРИЯ/

В памет на починалия граничен служител на реда младши контрольор Петър Бъчваров чиновници на Министерство на вътрешните работи в цялата страна се събраха пред полицейските ръководства в 12 ч. С писък на сирени и едноминутно безмълвие те отдадоха последна респект към своя сътрудник, който беше убит на турската граница.

В София чиновници на Министерство на вътрешните работи се събраха пред постройката на Столичнта дирекция на вътрешните работи, с цел да почетат своя сътрудник. Те застанаха на крайници и сведоха глави пред паметта му. В знак на респект към убития служител на реда излязоха и униформени от Министерство на вътрешните работи Варна, Бургас, Пловдив, Стара Загора, Велико Търново, Добрич и в доста други градове.

Днес в община Елхово е разгласен ден на печал в памет. 

Петър Димитров Бъчваров е роден на 3 октомври 1990 година в Ямбол. Средното си обучение приключва в Елхово през 2009 година, продължава образованието си в Пловдивския университет „ Паисий Хилендарски “. Младши контрольор Бъчваров е постъпил на работа в системата на Министерство на вътрешните работи през декември 2013 година. Преминал е през длъжностите служител на реда и старши служител на реда в група „ Охрана на държавната граница “ към Гранично полицейско ръководство - Елхово към Регионалната дирекция „ Гранична полиция “.

Младши контрольор Петър Бъчваров беше награден посмъртно с Почетен знак на Министерство на вътрешните работи, оповестиха от ведомството.

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР