В пълна мизерия тъне ресторант Нашенци Про“ във Враца, след

...
В пълна мизерия тъне ресторант Нашенци Про“ във Враца, след
Коментари Харесай

Жалка картинка! Вижте мизерията, в която бе оставен ресторант „Нашенци Про“ във Враца /снимки/

В цялостна бедност тъне ресторант „ Нашенци Про “ във Враца, откакто бе оставен от досегашния му наемател, научи организация BulNews.
Собственик на заведението е известният ресторантьор Ангел Бешков – Гицата. Пред наш кореспондент той описа за ужаса, при който са завършили връзките с наемателя на ресторанта му – Тихомир Маджарски. 
Само преди няколко дни ви съобщихме за разочарованието на клиентите на кръчмата в новогодишната нощ.



Припомняме, че тогава всеобщо хората останали недоволни от некадърното обслужване в обекта, а сигналите за ситуацията и държанието на личния състав не стопират да валят и до през днешния ден.
Вчера обаче, откакто бяхме потърсени от притежателя Бешков, наш кореспондент остана в ступор, влизайки в ресторанта. Картинката, при която бе оставено заведението, бе ужасяваща. След диалог с Ангел Бешков стана ясно, че заведението е било отдадено чартърен на Тихомир Маджарски за период от 2 години. По думи на Гицата обаче, наемателят не плащал постоянно сметките за ток, вода и газ, а също така бавел и заплатите на личния състав.
„ Исках връзките ни да приключат предварително, само че защото той не спираше да натрупа отговорности и да бави заплатите на хората, които работят тук, това беше невероятно “, описа пред наш кореспондент разочарованият ресторантьор.
Вчера Ангел Бешков дошъл в заведението си, с цел да се раздели дефинитивно с Тихомир Маджаров и останал ужасяващ. Когато влезнал вътре заварил кочина – нищо от след новогодишната нощ не било почистено, а вътре миришело неприятно поради остатъците храна по масите и пода. Затова той се обърна и към медията ни.
С идването си на мястото, репортерът ни остана шашардисан от жалката панорама, която се откри пред него – храна по масите и пода, фасове от цигари в чашите и чиниите, останки от балони и коледна декорация, аромат на развалени салати и меса. Обиколка из цялото заведение сподели и мизерията, в която е замината кухнята – мръсни чаши, чинии, тенджери, тигани. Пълни с останки от храна умивалници и кошчета за отпадък. Загорели тави и печки с полепнали салфетки и разхвърляни на всички страни принадлежности и кухненски помощници. За тоалетната даже няма потребност да прибавяме изложение, вие и сами можете да си визиите типа ѝ.
„ Това е безумство. Всичко на всички места е унищожено и оставено в това мизерно положение. Не знам какъв брой индивида ще са ми нужни, с цел да почистим тази воня “, споделя ядосаният Ангел Бешков.
От сигурни източници организация BulNews разбра, че откакто Тихомир Маджарски напуща ресторанта на Гицата, ще бъде съучастник в ръководството на „ Лозница “ край Враца. Оставяме на вас да прецените дали желаете да посещавате заведение с конюнктура, която най-вероятно ще се приближава до тази в „ Нашенци Про “…
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР