В пълна изолация изпадна баскетболистът Радо броени дни преди финала

...
В пълна изолация изпадна баскетболистът Радо броени дни преди финала
Коментари Харесай

Пратиха в изолатор баскетболиста Радо от „Фермата“


В цялостна изолираност изпадна баскетболистът Радо броени дни преди финала на „ Фермата “. Конкурентите му за огромната премия от 100 000 лв. отхвърлиха да разделят един покрив с него, откакто той сътвори серия от гафове и по този начин донесе тежки санкции за всички.

 

Капитанът на Локо, който не обича да съблюдава разпоредбите в стопанството, за следващ път смъкна микрофона си, с който е задължен да не се разделя. От продукцията мигновено реагираха и глобиха освен него, само че и всички участници, като лишиха провизиите им. В идващите дни те ще би трябвало да се изхранват единствено с продукцията от градината и от животните.

 

Междувременно сгафилият Радо реши, че хандбалистката Камелия е откраднала бурканчета му със сладко и безогледно прерови куфара й в опит да ги открие. Безцеремонното му тършуването из непознатия багаж преля чашата на останалите кандидати за стоте бона, които постоянно страдат поради дейностите му. Камелия го назова „ нахалник “, строителят Калин дефинира държанието му като „ безочливо “, а агрономът Иван предлположи, че „ шайбата му играе “. Вбесени, участниците взеха решение да изгонят баскетболиста от къщата и да го изолират за известно време в беседката.

 

Самият Радо мина през серия от полюсни страсти . Спортистът откровено се разкая, че съфермерите му ще гладуват поради него и в припадък на обезсърчение се удари по главата, само че пък надменно отхвърли да е ровил в багажа на Камелия, макар записите на камерите и я разгласи за „ крадла “ и „ позор за детето й “. Поведението му стресира останалите участници, които все по-трудно понасят изцепките му.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР