В пълен контраст с видеото което ви представихме през изминалата

...
В пълен контраст с видеото което ви представихме през изминалата
Коментари Харесай

Шофьор на Tesla обвинява автопилота след катастрофа със SUV

В цялостен контрастност с видеото което ви представихме през миналата седмица, където Tesla Model S стигна изцяло сама до сервиза, през днешния ден ще ви покажем по какъв начин неточност на системата или най-малко такава, съгласно изказванията на лидера, може да аргументи големи вреди.

Въпреки че и тази Tesla би трябвало да посети сервиз, то надали тя ще може да го направи на ход, а още по-малко и сама. Катастрофата се случва в Маями, а фотографията е споделена в Tesla Model Y (група във Facebook). Както се вижда от фотографията, електрическия автомобил безусловно се е забил в спрял пред него джип, като даже е съумял да влезе под него.

Не се загатва какъв брой бързо се е движила Tesla-та, като създателят на фотографията загатва само, че лидерът на Model Y твърди, че системата Autopilot не е сработила вярно и автомобилът му се е забил в колата пред него. Независимо дали това е правилно или не, то системата изисква водачът да внимава при придвижване и в случай че би трябвало да поеме ръководството.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР