В отворено писмо до премиера Бойко Борисов в петък най-голямата

...
В отворено писмо до премиера Бойко Борисов в петък най-голямата
Коментари Харесай

КРИБ към Борисов: Подкрепяме Манолев за министър

В отворено писмо до премиера Бойко Борисов в петък най-голямата работодателска организация КРИБ разгласи, че поддържа Александър Манолев за министър на превоза. В писмото се споделя:

Уважаеми господин министър-председател,

Бихме желали да изразим нашата поддръжка за настоящия заместник-министър на стопанската система господин Александър Манолев.

В досегашната ни взаимна работа с него в качеството му на заместник-министър на стопанската система имаме реализирани доста положителни резултати, които се дължат на изключителната му експертна подготовка, в това число и в елитни европейски образователни заведения, познанията му на европейския и международен опит и отзивчивостта му в работата с бизнеса, който представляваме.

Убедени сме, че той ще бъде доста добър министър на превоза, осведомителните технологии и известията, поради на всичко, изложено нагоре.

Затова не считаме, че би трябвало да се подавате на напън от съмнителни кръгове и групи, които нямат нищо общо с промишлеността, а дори в противен случай – някои даже имат резистентен тренд в предишното, обвързван с банкрути и безвъзвратни загуби на позиции както у нас, по този начин и в чужбина.

Както поемането на политическа отговорност е значим детайл от политиката, по този начин и отстояването на политическите цели би трябвало да бъдат съществена част от инструментариума на всяка огромна и уважавана партия.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР