В отворено писмо до медиите депутатът от ДПС Делян Пеевски

...
В отворено писмо до медиите депутатът от ДПС Делян Пеевски
Коментари Харесай

Пеевски: Не съм предлагал автомати и снаряди в Индия и Катар

В отворено писмо до медиите депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски Делян Пеевски е роден на 27 юли 1980 година Завършил е гимназия в София и право... към профила съобщи, че в никакъв случай не е имал нищо общо с сдружения от военната промишленост.

Той направи това изказване по отношение на появилите се през последните седмици изявления в медиите, че името му е обвързвано с предприятия от военно-промишления комплекс, в това число с "Дунарит " и "Емко ".

Никога не съм посещавал оръжейни изложби в Индия, Судан, Катар, Дубай или където и да е другаде и не съм предложил "автомати или снаряди " или каквато и да е друга военна продукция. Опитите за основаване на напълно подправени вести, свързани с името ми, авансово са обречени на цялостен крах, декларира Пеевски.

Същевременно съм наясно, че намесването ми в сходни нелепи сюжети, явно е подбудено от устрема за отклонение на вниманието на обществото от непозволените цели на група от лица, дейностите, на които са чест обект на следствия в медиите, в които имам благосъстоятелност – в това число следствия и изявления по отношение на източването на КТБ и продължаващото плячкосване на активите, добити с пари на вложителите в нея. Явно медийното осветление на тази група от лица и на дейности им предизвика съчиняването от тяхна страна на всевъзможни неистини по мой адрес. В този смисъл желанието на същите лица да прикрият осъщественото от тях плячкосване, посредством тиражирането на сходни неуместни изказвания по мой адрес, няма да успее, написа още Делян Пеевски.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР