В откровено интервю, пропито с болка и надежда, емблематичната Сашка

...
В откровено интервю, пропито с болка и надежда, емблематичната Сашка
Коментари Харесай

Ето я Сашка Васева след 12-часовата операция

В искрено изявление, пропито с болежка и вяра, емблематичната Сашка Васева ще открехне завесата на персоналния си свят, белязан от редица разтърсвания през последните няколко години. Какво е възприятието един ден да се събудиш и светът, който познаваш, да е потопен в мрак? Как се приема диагноза, която за минути прекатурва целия ти живот? Живот, който от ария се трансформира в тишина и пъкъл... Как се живее с всичко това и какво чакат Сашка и фамилията ѝ оттук насетне, ще разберем от диалога ѝ на четири очи с водещата Александра Сърчаджиева.
Реклама
На 29 ноември 2021 година Сашка претърпя 12-часова интервенция, откакто лекари откриха израстък колкото яйце в мозъка й. Интервенцията се случи в Германия, където живее брачна половинка й. При последващото възобновяване тя не можеше да вижда децата си и поради изолацията на майка си дъщеря й решила, че е изоставена от нея. По време на престоя си в немската болница изпълнителката качила 11 кг., напомня Hotnews.bg.

Цели 10 години, Васева се бори с неверна диагноза, поради която загуби зрението си. Доскоро лекарите смятаха, че повода са атрофиралите зрителни нерви. В края на лятото на 2021 година се разбра, че израстък притиска нерви в мозъка, поради които е спряла да вижда.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР