В отговор на войната и неоправданата агресия е лесно да

...
В отговор на войната и неоправданата агресия е лесно да
Коментари Харесай

Български творци даряват свои творби в подкрепа на украинците

В отговор на войната и неоправданата експанзия е елементарно да се усещаме безсилни. Нека отговорим със силата, която имаме. Дари или купи изкуство за Украйна, приканват уредниците от The Smarts Group и зала за събития BLVD 138.

Подкрепи украинския Червен кръст, като дариш свои принтове или истински работи, в случай че си дизайнер, илюстратор, художник, фотограф, образен актьор. Пиши ни на [email protected], с цел да заявиш присъединяване.

На събитието, което ще се организира от 10 до 12 март, от 10.00 до 19.00 ч. в арт пространството на бул. " Васил Левски " 138, ще се продават работи на актьори, които са се присъединили безплатно.

До момента в самодейността в поддръжка на украинския народ са се присъединили Васил Василев – Зуека, Владимир Карамазов, Владимир Михайлов и група REWIND, Георги Касабов – Ndoe, Гергана Джевелиева, Диляна Флорентин, Елисавета Въчева, Зоран Мише, Ивана Стоичкова, Надежда Георгиева (Sito Studio), Недялко Иванов – Нечо, Нора Ампова, Олга Стойчева, Радина Ганчева, Севда Семер, Тео Ушев и Теодор Генов.

Цялата сума ще бъде дарена на украинския Червен кръст в помощ на потърпевшите от войната.

Организаторите са The Smarts Group и зала за събития BLVD 138, с безвъзмездната поддръжка на образни актьори. След събитието ще обявим събраната сума и ще споделим цялостен доклад за събраните и дарените средства, твърдят уредниците.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР