В отговор на вандалските прояви млади изследователи за младежко развитие

...
В отговор на вандалските прояви млади изследователи за младежко развитие
Коментари Харесай

В отговор на вандалите младежи изрисуваха пейките в Смолян

В отговор на вандалските прояви млади откриватели за младежко развиване и младежи от Местната комисия за битка с противообществените прояви на малолетни и малолетни към осъществиха прелестна самодейност. Те изрисуваха, намиращи се на основни места в Смолян.
 

 
Художественото оформление на пейките е по концепция на учениците от Професионалната гимназия за приложни изкуства, в която се включиха възпитаниците на ПГИ,,Карл Маркс ", ЕГ,,Иван Вазов " и Сдружението „ Млади откриватели за младежко развиване ".
„ Младите хора от организацията постоянно са били подготвени да покажат антипода на тези недобронамерени дейности. От една страна това ще е привлекателно за жителите и гостите на града, от друга - ще е ясно обръщение и ще способства за по-голяма осъзнатост. Тази самодейност ще наложи нов метод към оправянето с неща, които не ни харесват. Надяваме се да притеглим и други младежи от други учебни заведения, които обичат Смолян “, разясняват самодейността си от сдружението.
 

 Съседско възмездие: мъж и жена нарязаха пейки след забележка (СНИМКИ) Съседско възмездие: мъж и жена нарязаха пейки след забележка (СНИМКИ)
Двойка асеновградчани унищожиха обособено място за отдих в символ на възмездие поради направена забележка. Ситуацията се разиграла на 21....
 
„ Този план демонстрира, че младежите могат да се обединят против вандализма посредством изкуството “, уточни зам.-кметът Марин Захариев, който награди младежите за новаторската концепция. Подаръците и грамотите са обезпечени от Местната комисия за битка с противообществените прояви.

 
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР