В отговор на продължаващите военни операции, предприети от израелската армия

...
В отговор на продължаващите военни операции, предприети от израелската армия
Коментари Харесай

Генералният секретар на ООН отново призова за незабавно прекратяване на огъня в Ивицата Газа

В отговор на продължаващите военни интервенции, подхванати от израелската войска против разнообразни елементи на Ивицата Газа, през вчерашния ден генералният секретар на Организация на обединените нации Антониу Гутериш още веднъж акцентира нуждата от неотложно преустановяване на огъня и прикани да се обърне внимание на филантропичната злополука в Газа.

В своята тирада на 12 май в Кувейт Антониу Гутериш съобщи, че спорът в Ивицата Газа е донесъл ужасни премеждия на популацията. Много хора към този момент са останали без дом и са принудени да страдат от апетит и физически и психически контузии.

Той повтори апела си към страните в спора да прекратят неотложно огъня и да освободят заложниците.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед37822 " ЛЕВИЦАТА " -Кюстендил ви кани на среща с ТОП-анализаторите - доцент В.Вацев, проф. Л.Георгиев и с Р.Петков-ПП АБВ и доктор Р.Петков от Алтернативен Поглед38619Валери Тодоров: Стратегическият излаз от обстановката, в която се развива Украйна, не е в нейна ползаАлтернативен Поглед55387Валери Тодоров: Положението на Украйна става все по-тежсо! Позицията на Путин се втвърдява!Алтернативен Поглед22671Кузман Илиев: Политиката ни през последните години е водевилен циркАлтернативен Поглед18145Кузман Илиев: Не имам вяра, че има обстановки, в които един народ просто умираАлтернативен Поглед78327Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед77323„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юни  ЛЕВИЦАТА, седем нови обединения, Споразумение, идните избори  ЛЕВИЦАТА, седем нови обединения, Споразумение, идните избори Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР