В отговор на поредното ракетно изпитание на Северна Корея Сеул

...
В отговор на поредното ракетно изпитание на Северна Корея Сеул
Коментари Харесай

Южна Корея отговори на КНДР с изпитание на балистична ракета

В отговор на следващото ракетно тестване на Северна Корея Сеул организира бойни учения, които включваха и изстрелване на балистична ракета. Това заяви армията на Южна Корея, представена от международни организации.

In response to North Korea's latest missile test, South Korea immediately carried out a ballistic missile drill of its own over the East Sea pic.twitter.com/zBTJobArVd
— AFP news agency (@AFP) September 15, 2017

По-рано КНДР изпита ракета, която прелетя над Япония. Според Съединени американски щати ракетата е със междинен обхват на деяние.

 Тилърсън прикани Русия и Китай да подхващат ограничения против Северна Корея
Тилърсън прикани Русия и Китай да подхващат ограничения против Северна Корея

Заради следващото ракетно тестване..

Ракетата на Южна Корея е способна да порази летището Sunan до Пхенян, откъдето тоталитарната страна изстреля последната ракета.

Балистичната ракета беше " проявление на мощ в отговор на последната провокация на Северна Корея ", сподели южнокорейски представител пред СиЕнЕн.

Говорител на президента съобщи, че е подредено на армията на Южна Корея да се приготви, тъй че да може дейно да отговори на ракетните и нуклеарни закани на КНДР.

 Северна Корея изстреля нова ракета
Северна Корея изстреля нова ракета

В посока към Тихия океан, над Япония...

В същото време Япония дефинира теста като " недопустим " и " директна провокация " , призовавайки интернационалната общественост да се сплоти.

Ако Северна Корея продължи да върви по този път, няма да има ярко бъдеще. Трябва да накараме КНДР да разбере това, сподели министър председателят на Япония Шиндзо Абе и добави, че Япония ще предприеме всички нужни ограничения и че няма да толерира повече провокации.

 Северна Корея плаши да
Северна Корея плаши да " потопи " Япония, да трансформира Съединени американски щати в " пепел и мрак "

Зове за разтурянето на Съвета за сигурност

Япония и Съединени американски щати желаеха незабавни съвещания в Съвета за сигурност на Организация на обединените нации през днешния ден следобяд, съгласно етиопската задача в Организация на обединените нации.

Само преди часове КНДР заплаши да потопи Япония и да трансформира Съединени американски щати в " пепел и мрак ". Преди дни пък Съветът за сигурност на Организация на обединените нации наложи нови наказания на КНДР.

 Северна Корея се похвали с атомна бомба
Северна Корея се похвали с атомна бомба

Държавната организация заяви за триумф...

В началото на месеца Пхенян организира сполучливо тестване на атомна бомба.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР