В отговор на нововъведените правила за популяризиране на криптоактиви в

...
В отговор на нововъведените правила за популяризиране на криптоактиви в
Коментари Харесай

Binance спира да приема нови клиенти от Великобритания

В отговор на нововъведените правила за разпространение на криптоактиви в Обединеното кралство Binance краткотрайно спря приема на нови консуматори от региона, до момента в който интензивно търси съчетаем сътрудник, който да улесни спазването на тези правила.

Съгласно неотдавнашните насоки, изложени от Органа за финансово държание (FCA), фирмите, които имат намерение да промотират криптоактиви на територията на Обединеното кралство, са длъжни да получат позволение или регистрация от FCA, или различно, маркетинговите им материали ще бъдат глобени от оторизирана конструкция.

Като нерегулирана конструкция, основана в чужбина, Binance ангажира Rebuildingsociety.com, оторизирана от FCA компания, с цел да оцени и утвърди финансовите ѝ промоции в сходство с обновените разпореждания.

Наскоро обаче от FCA обявиха, че Rebuildingsociety.com няма нужния лиценз.

Това не е първият път, в който Binance се сблъсква с FCA, защото по-рано тази година компанията трябваше да прекрати депозитите и тегленията в стерлинги след преустановяване на партньорството си с доставчика на услуги Paysafe.

От Binance обявиха :

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР