В отговор на неочаквано дългия работен ден от левицата използваха

...
В отговор на неочаквано дългия работен ден от левицата използваха
Коментари Харесай

Нервите Не Издържаха! Чудовищен Среднощен Скандал В Парламента! Хванаха Се За Гушите Самите

В отговор на ненадейно дългия работен ден от левицата използваха всички благоприятни условия на правилника на Народно събрание, с цел да утежнят гласуването. Така те прегласуваха съвсем всеки текст. Иначе в късните часове на нощта нервите на депутатите повлияха и на дисциплината в залата. На няколко пъти се наложи ръководителят на Народно събрание Цвета Караянчева да прави забележки на депутати.

По-рано вечерта гласуването на бюджета се размина на косъм от блокиране. Причината - депутатите одобриха да усилят дотацията за вероизповеданията с 1 300 000 лв. по предлагането на социалиста Васил Антонов. Проблемът пристигна от там, че въпросните средства не са заложени в приходно-разходната част на бюджета, написа Пик. Това можеше да докара до прекрояване на финансовата рамка. Депутатите изпаднаха в процедурен абсурд, защото не може да се гласоподава един и същи текст три пъти.

В последна сметка през днешния ден депутатите би трябвало да решат по какъв начин ще уточняват текста и какво ще гласоподават.

Редовното им съвещание стартира в 10 ч.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР