В отговор на нарушения на правата на ЛГБТИ в някои

...
В отговор на нарушения на правата на ЛГБТИ в някои
Коментари Харесай

ЕП обяви: Европейския съюз е зона за свобода на ЛГБТИ

В отговор на нарушавания на правата на ЛГБТИ в някои страни от Европейски Съюз , по-специално Полша и Унгария, евродепутатите оповестиха Европейски Съюз за " ЛГБТИ зона на независимост " в четвъртък, оповестява Екологичен потенциал.

Две години откакто първата полска локална власт се разгласи " зона, свободна от ЛГБТИ ", Екологичен потенциал разгласи Европейски Съюз за " зона за независимост на ЛГБТИ " в резолюция, призната с 492 гласа " За ", 141 " Против " и 46 " Въздържали се ".

От март 2019 година повече от 100 полски райони, окръзи и общини са приели резолюции , в които се афишират за свободни от ЛГБТИ " идеология ". Съгласно тези резолюции локалните управляващи би трябвало да се въздържат от поощряване на толерантността към ЛГБТИ хората и да отдръпват финансова помощ от организации, насърчаващи недискриминацията и равенството.
 Полски град към този момент не е
Полски град към този момент не е " свободна ЛГБТ+ зона " след интернационален напън

Най-малко 100 общини и райони в Полша са приели заявления да не се позволява " ЛГБТ+ идеология "

Евродепутатите акцентират също, че тези " свободни от ЛГБТИ зони " са част от по-широк подтекст, в който ЛГБТИ общността в Полша е обект на засилена дискриминация и набези , изключително възходяща тирада на омразата от страна на обществените управляващи, определените длъжностни лица (включително сегашния президент) и проправителствени медии.

Те също съжаляват за арестите на деятели за правата на ЛГБТИ, както и за нападенията и възбраните на прайда шествия.

Според евродепутати Европейска комисия би трябвало да употребява всички принадлежности, в това число процедури за нарушаване, член 7 от Договора за Европейски Съюз , както и неотдавна признатия правилник за отбрана на бюджета на Европейски Съюз , за да се оправи с нарушаванията на главните права на ЛГБТИ хората в Европейски Съюз .
 Над 40% от гласоподавателите са за партия, подкрепяща ЛГБТИ
Над 40% от гласоподавателите са за партия, подкрепяща ЛГБТИ

Ако позициите й по другите въпроси съответстват с техните

В резолюцията на Екологичен потенциал се загатва и влошената обстановка в Унгария . През ноември 2020 година унгарският град Нагиката одобри резолюция, забраняваща " разпространяването и популяризирането на ЛГБТИ пропагандата ".

Месец по-късно националният парламент одобри конституционни промени, които в допълнение лимитират правата на ЛГБТИ хората , които не регистрират съществуването на транссексуални и небинарни лица и лимитират правото им на фамилен живот.

" ЛГБТИ лица на всички места в Европейски Съюз би трябвало да се радват на свободата да живеят и обществено да демонстрират своята полова ориентировка и полова еднаквост , без да се опасяват от непоносимост, дискриминация или гонене, а управляващите на всички равнища на ръководство в Европейски Съюз би трябвало да пазят и предизвикват равенството и главните права на всички, в това число ЛГБТИ лица ", допълват евродепутатите.
 Модерен ли е вашият оргазъм?
Модерен ли е вашият оргазъм?

Да си съвременен значи да си по-готин от тези, които не са. Да си съвременен е относително елементарен и не чак толкоз безценен метод да демонстрираш предимство над ближния
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР