В отговор на намеренията на депутатите на Европейския парламент да

...
В отговор на намеренията на депутатите на Европейския парламент да
Коментари Харесай

„Готвачът на Путин“ праща кървав чук в калъф от цигулка на Европарламента

В отговор на желанията на депутатите на Европейския парламент да включат съветската ЧВК " Вагнер " в листата на терористичните организации, ръководителят и основателят на организацията Евгений Пригожин съобщи, че има намерение да изпрати на Екологичен потенциал " информативен куфар " - оцапан с кръв чук в калъф за музикален инструмент.

Според известната версия " вагнеровците " убиват своите " предатели " с чук.

По-специално по този начин са постъпили с Евгений Нужин, който е бил покорен от украинската войска, направил е разобличителни свидетелства против Пригожин, след което е бил сменен в границите на продан на пленници сред Русия и Украйна, по-късно, в случай че се съди по видеоклиповете в обществените мрежи, е бил погубен.

Също в обществените мрежи се появиха клипове, на които се вижда по какъв начин юристът на Евгений Пригожин носи въпросния чук на срещата с блогъри.

Според пресслужбата на компанията на Пригожин " Конкорд " " осведомителното обръщение, което би трябвало да бъде изпратено до Европейския парламент ", е било предадено на представител на канала в Telegram KIBER FRONT Z, който назовава себе си " осведомителни войски на Русия ".

" Днес организирах среща с командирите на ЧВК " Вагнер " и им оповестих тази тъжна вест. Не знам кой закон урежда активността на Европейския парламент, само че съгласно нашето законодателство от през днешния ден ние разгласяваме Европейския парламент за разхлабен . Но преди тази процедура да влезе в действие, бях инструктиран да предам на Европейския парламент един информативен куфар ", се споделя в изказване на пресслужбата на Конкорд.

Очаква се представители на KIBER FRONT Z да го изпратят на Европейския парламент.

" Калъфът за цигулка, главен аксесоар на " музикантите ", се оказа, че съдържа брандиран ковашки чук, по който най-вероятно има следи от бутафорна кръв ", разказват пратката създателите на канала.

Същевременно в каналите в Telegram започнаха да се популяризират фотоси, на които Пригожин, който е прочут също като " готвачът на Путин ", сервира на маса на президент Джордж Буш младши, на трапезата са още брачната половинка на Буш Барбара и съветският президент с тогавашната си брачна половинка Людмила Путина. Става дума за взаимна вечеря в Санкт Петербург през 2006 година Тогава Пригожин е прочут като " Питерският ресторантьор ".

 Снимка: Telegram
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР