В отговор на извънредната ситуация в страната, генералният дистрибутор на

...
В отговор на извънредната ситуация в страната, генералният дистрибутор на
Коментари Харесай

Силвър Стар въвежда дистанционна заявка за сервиз на автомобили

В отговор на изключителната обстановка в страната, генералният дистрибутор на Mercedes-Benz за България Силвър Стар въвежда допълнителни безвъзмездни услуги за притежателите на коли от марката.

Услугата „ от врата до врата “ обезпечава опция да се съобщи отдалечено сервиз и техническо обслужване за лек автомобил. Технически съветник посещава клиента на адреса и провежда напредването и отстраняването на повредата в оторизираните сервизи на компанията. Същевременно, колите подлежат на специфична стерилизация както при банкет, по този начин и преди предаване за гарантиране на сигурността и здравето на клиентите и чиновниците. Поръчка на истински аварийни елементи и аксесоари с марката Mercedes-Benz също може да бъде направена по телефон или мейл, като доставката се прави с куриерска компания до адрес на клиента.

В допълнение на тези изключителни ограничения генералният дистрибутор продължава да предлага и общоприетите услуги незабавен сервиз 24/7 за леки коли, който подсигурява сигурност на пътя за притежателите на Mercedes-Benz когато и да е на денонощието, online поръчки за аварийни елементи за бизнес клиенти, както и сервизни съвещания по телефона.

Центровете за обслужване на лекотоварните и тежкотоварни коли на Силвър Стар в страната не престават също отговорно да действат. В момента от значително значение е всички транспортни средства за превоз и логистика да извършват в точния момент своите доставки и услуги за популацията. Обслужването на камиони, рейсове и ванове се извършва с грижа и внимание, при съблюдаване на специфични правила за стерилизация и запазване здравето на чиновници и клиентите.

Над 3000 сервизни центрове на Daimler AG в Европа, обслужващи товарни коли и рейсове с марка Mercedes-Benz, също не престават да действат, където е допустимо съгласно наложените национални ограничения за предварителна защита. Работните процеси са проведени по този начин, че клиентите да бъдат снабдени с нужните аварийни част и колите им да се поддържат в редовност.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР