В отговор на атаките на подкрепяната от Иран въоръжена група,

...
В отговор на атаките на подкрепяната от Иран въоръжена група,
Коментари Харесай

Товарните превози през Суецкия канал са намалели почти наполовина в резултат на атаките на хутите, казва агенцията на ООН

В отговор на офанзивите на подкрепяната от Иран въоръжена група, която съгласно нея е в поддръжка на палестинците в Газа, Съединените щати и Англия направиха въздушни удари.

Последната рецесия в Близкия изток

UNCTAD (Конференция на Организация на обединените нации за търговия и развитие), която поддържа разрастващите се страни в международната търговия, сподели броя на корабите, употребяващи каналът през последните два месеца е намалял с 39%, което води до 45% спад в тонажа на товарите.

Ян Хофман, началник на комерсиалната логистика на организацията, сподели, че в този момент има три основни световни търговски маршрута, прекратени, след нашествието на Русия в Украйна и Панамския канал, където ниските водни равнища заради сушата значат, че корабоплаването предишния месец е спаднало с 36% на годишна база и с 62% по отношение на преди две години.

Той сподели: „ Ние са доста загрижени. Виждаме закъснения, по-високи разноски, по-високи излъчвания на парникови газове. “

Въздушните удари изпращат „ ясно обръщение “

Замърсяването се увелича...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР