В отчаяните си опити да спаси Левски“ от фалит, босът

...
В отчаяните си опити да спаси Левски“ от фалит, босът
Коментари Харесай

Наско разпродава „Левски“ на близки и роднини

В обезверените си опити да избави „ Левски “ от банкрут, босът Наско Сираков стартира да разпродава клуба на близки другари и родственици.

 

Тези дни той съумя да пласира тъкмо 117 123 акции от мажоритарния си дял за сумата от 585 615 лева като преобладаващата част от тях отидоха в ръцете на хора от приятелския му кръг, в това число фамилията му.

 

Хватката била хем Сираков да събере солидна сума за погасяването на задълженията към Национална агенция за приходите, хем да държи крепко контрола върху клуба посредством доверените си хора.

Първа кипра измежду новите миноритарни притежатели се оказа дребната му дъщеря Виолета, към този момент по фамилия Коруджиева, която се снабди с 249 акции против сумата от 1245 лева Въпреки скромния й дял, тя ще може да взе участие при вземането на решения в клуба. Макар на името й да се броят 249 гласа, на процедура те са на татко й.

 

Запознати издават, че акции в скоро време ще закупят брачната половинка му и огромната му щерка Славея. Илияна Раева даже има намерение да се снабди с много по-голям дял, само че посредством подставени лица, с цел да не бие доста на очи шуробаджанащината. По този метод тя ще удари още едно рамо на Наско във вътрешните войни на „ Герена “.

 

Най-много акции се изкупиха от сдружението „ Бъдеще за „ Левски “ – Бизнес клуб “. Всеизвестен е фактът, че Сираков и Мило Борисов се сдушиха още повече в отблъскването на вътрешните опозиционери Мъри Стоилов и Иво Ивков, които желаеха цялата власт на „ Герена “ с авторитетни френски групировки зад тила им.

 

Друго знаково наличие в „ Левски “ е това на Тодор Батков. Екссобственикът, изкарал 17 години отпред на сините, е закупил 20 000 акции на стойност 100 бона. Мустакатият необут застана на страната на Сираков и повече от десетилетие има омраза с Мъри Стоилов.

 

Миноритарен притежател в „ Левски “ стана и един от огромните дразнители за синята аудитория, само че пък непосредствен съдружник на семейството Сиракови – Тити Папазов. Баскетболният треньор от доста време се бърка в ръководството на клуба, а към този момент ще има това право и на хартия с 1001 акции, закупени против сумата от 5005 лева

Инфо: Уикенд

Тагове: Наско Сираков Мъри Стоилов Иво Ивков Тодор Батков Тити Папазов Илияна Сиракова Виолета Коруджиева
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР