В отбора на Ювентус вече обмислят кого да привлекат, ако

...
В отбора на Ювентус вече обмислят кого да привлекат, ако
Коментари Харесай

Ювентус вече се оглежда за заместници на Дибала

В тима на Ювентус към този момент обмислят кого да привлекат, в случай че звездата Пауло Дибала си тръгне като свободен сътрудник след края на сезона. 28-годишният аржентинец е все по-близо до овакантяване на „ Алианц Стейдиъм “ след седем години в Торино, защото към момента не може да се разбере с клуба за нов контракт.

Сега „ Tuttosport “ твърди, че една от главните трансферни цели на „ бианконерите “ за лятото е някогашния състезател на отбора Пол Погба, чийто контракт с Манчестър Юнайтед изтича също в края на акцията. Той не играе на същата позиция, само че възможното овакантяване на Дибала ще освободи бюджет за заплатата на французина.

Другата цел на Юве е нападателят на Фиорентина Душан Влахович, който прави страховит сезон, само че към него интерес има и от страна на Арсенал, Тотнъм, Манчестър Сити и Атлетико Мадрид.

„ Gazzetta dello Sport “ пък написа, че измежду разновидностите пред „ остарялата госпожа “ са още Антони Марсиал от Манчестър Юнайтед и Дивок Ориги от Ливърпул. И двамата не получават задоволително благоприятни условия за изява в тимовете си и са склонни да изоставен.

Gazzetta - La cura sarà Martial?
— TuttoJuve.com (@TUTTOJUVE_COM)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР