В отбора на Ювентус могат да си отдъхнат, след като

...
В отбора на Ювентус могат да си отдъхнат, след като
Коментари Харесай

Добри новини за Ювентус преди Сампдория

В тима на Ювентус могат да си отдъхнат, откакто още двама от играчите, които до неотдавна бяха в лазарета, възобновиха тренировки с тима. Става дума за бранителите Матия Де Шилио и Алекс Сандро. Очаква се и двамата да бъдат разполагаем на старши треньора Масимилиано Алегри за срещата със Сампдория през уикенда.

„ Два дни преди мача със Сампдория тимът продължава да се готви в базата JTC, с цел да може да бъде в оптимална кондиция за срещата в Генуа на 12 март от 19:00 часа. Целта е да продължим положителната си серия. След като вчерашната подготовка бе отворена за почитатели, през днешния ден играчите акцентираха върху някои съответни детайли от играта. Матия Де Шилио и Алекс Сандро взеха присъединяване в цялото занятие “, оповестиха от Ювентус.

Ювентус се намира в серия от 14 следващи мача без загуба и сега е италианският тим в най-хубава форма. За „ бианконерите “ предстоят мачове със Сампдория в Серия А, реванша с Виляреал в Шампионската лига и Салернитана в шампионата, след което следва паузата за национални тимове.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР