В отбора на Ювентус има традиция. Според нея всеки „заек”

...
В отбора на Ювентус има традиция. Според нея всеки „заек”
Коментари Харесай

Уникални! Новите в Юве минаха теста на начинаещите с песен

В тима на Ювентус има традиция. Според нея всеки „ заек” или така наречен новоподписал би трябвало да бъде признат в тима след специфична гала.

Всичко се случва на обяд на клуба. Играчите са строени към огромна маса, а новите извършват по една ария (по лично желание). Играчите, които пеят, се качват на стол и освен би трябвало да бъдат безапелационни, само че и би трябвало да забавляват своите съотборници. Всичко това, несъмнено, се документира уместно на видео.

Джанлуиджи Буфон, Гонсало Игуаин, Марайс де Лихт, Адриен Рабио и Мерих Демирал направиха същински концерт за останалите.

Вратарят на Старата госпожа изпя Volare на групата Gipsy Kings. Гонсало Игуаин зарадва тима с парчето Despacito на пуерториканския реализатор Луис Фонси. Матайс де Лихт се спря на Three Little Birds на Боб Марли, а Рабио изпя Champs Elysees на френския музикант Жо Дасен.

Джиджи Буфон и Игуаин се върнаха в тима след едногодишно неявяване – именитият вратар, който е и сърцето на тима носи екипа на ПСЖ, а аржентинецът игра чартърен в Милан и Челси.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР