В отбора на Манчестър Юнайтед са уверени, че ще назначат

...
В отбора на Манчестър Юнайтед са уверени, че ще назначат
Коментари Харесай

В Ман Юнайтед са уверени, че Почетино ще е следващият мениджър на Олд Трафорд

В тима на Манчестър Юнайтед са уверени, че ще назначат Маурисио Почетино за собствен идващ непрекъснат управител напълно скоро, твърди „ Manchester Evening News “. По-рано стана ясно, че „ алените дяволи “ ще би трябвало да платят на Пари Сен Жермен към 10 милиона паунда като отплата за Почетино, който желае да се причисли незабавно към Юнайтед.

От " Олд Трафорд " към този момент са се споразумели с някогашния си ментор Оле Гунар Солскяер да му бъдат платени 7,75 милиона паунда като отплата за уволнението му, тъй че цената на промяната на мениджъра ще излезе малко по-малко от 18 милиона паунда.

Юнайтед към момента не са създали публично питане за Почетино, който идва в Манчестър през днешния ден за предпоследния мач на ПСЖ от груповата фаза на Шампионската лига против Ман Сити в сряда. Той обаче е преди всичко в листата им с претенденти.

Желанието на самият Почетино пък е да премине в Юнайтед още по средата на сезона. Първоначално беше обявено, че „ алените дяволи “ желаят да назначат краткотраен управител за остатъка от акцията, преди да бъде назначен непрекъснат подобен от лятото, само че желанието на аржентинеца да застане отпред още в този момент наподобява ще промени проектите на англичаните.

В същото време пък Зинедин Зидан, за който се твърди, че към този момент е отказал на Юнайтед, е съвсем сигурният заместител на Почетино в ПСЖ.

След останалите имена, които се спрягат за „ Олд Трафорд “ са това на мениджъра на Лестър Сити Брендън Роджърс и това на наставника на Аякс Ерик загар Хаг. Вече наподобява обаче малко евентуално някой от тях да реши да отиде в Манчестър, като изключително Тен Хаг към този момент категорично съобщи, че не счита да си потегля от Амстердам.

United confident of appointing Mauricio Pochettino |
— Man United News (@ManUtdMEN)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР