В отбора на Манчестър Юнайтед планират да предложат нов дългосрочен

...
В отбора на Манчестър Юнайтед планират да предложат нов дългосрочен
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед готви нов дългосрочен договор за Рашфорд

В тима на Манчестър Юнайтед възнамеряват да предложат нов дълготраен контракт на нападателя Маркъс Рашфорд. В клуба са доста удовлетворени от него от началото на сезона и са решени да го задържат в редиците си, като първо задействаха клаузата за удължение на договора му с 12 месеца, само че желанието на шефовете е да го убедят той да постави подписа си под напълно нов договор, с който да се обвърже с „ алените дяволи “ за още пет години, написа „ The Express “.

В момента Рашфорд получава по 180 хиляди паунда на седмица на „ Олд Трафорд “. Ако се съгласи да преподпише, заплатата му ще бъде съществено увеличена, като може да доближи и до 350 хиляди паунда на седмица, колкото сега получава Джейдън Санчо.

24-годишният Рашфорд е артикул на школата на клуба и досега цялата му кариера мина в Манчестър Юнайтед. Той проби в първия състав още през 2015-а година и до момента има 309 мача, 96 гола и 60 асистенции за „ алените дяволи “. С новия контракт шефовете на клуба се надяват да отхвърлен интереса към него от страна на Пари Сен Жермен.

Man Utd ‘will trigger Marcus Rashford’s one-year contract extension’ even if they can’t agree longer deal
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР