В отбора на Локомотив София ще имат повод да почерпят,

...
В отбора на Локомотив София ще имат повод да почерпят,
Коментари Харесай

Стадион Локомотив в София светна!

В тима на Локомотив София ще имат мотив да почерпят, откакто осветлението на стадион „ Локомотив “ към този момент е реалност. В четвъртък „ червено-черните “ подвигнаха четирите пилона на оборудването и в идващите дни стартират тестовите интервали.

Поставянето на осветлението струваше на „ червено-черните “ над 600 хиляди лв.. Всеки един от стълбовете-гиганти е с дължина от 33 метра, тегло 5 тона и разполага с 22 прожектора. До началото на този сезон Локомотив София играеше домакинските си мачове на Националния стадион „ Васил Левски “, което е коствало на клуба над 320 хиляди лв..

Очаква се осветлението публично де „ дебютира “ при идващото домакинство на „ железничарите “, което ще бъде против Ботев Пловдив. Историческият миг ще е на 31 юли (неделя). Двубоят с „ канарчетата “ е от 18:30 часа и се чака прожекторите да бъдат запалени към края на срещата.

Вече идващото домакинство – против Локомотив Пловдив, съвсем несъмнено ще се организира напълно под светилната на прожекторите. Очаква се конфликтът да е от 21:00 часа на 13 август, само че към момента не е оповестена формалната стратегия.

Както е известно, босът на столичните „ железничари “ Иван Василев разгласи, че е теглил половин милион лв. заем, с цел да сложи лампи на стадиона. Такова е условието на БФС за домакинските срещи в efbet Лига. От централата дадоха период на Локо София до края на август. Столичани обаче са подготвени повече от месец преди този момент.

Локомотив не беше играл домакинските си мачове от елита на това оборудване от 2015 година, когато тимът банкрутира и изпадна в аматьорските дивизии. В първия си мач на стадиона в столичния квартал „ Надежда “ обаче отборът отстъпи с 0:1 от Черно море на старта на сезона.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР