В отбора на Левски очакват с нетърпение мача-реванш от третия

...
В отбора на Левски очакват с нетърпение мача-реванш от третия
Коментари Харесай

Стоилов: Най-важното е да спасим Левски

В тима на Левски чакат с неспокойствие мача-реванш от третия квалификационен кръг на трунира Лига на конференциите против малтийския Хамрун Спартанс на „ Герена “ този четвъртък. В първата среща „ сините “ измъкнаха сложна победа с 1:0 след гол на Филип Кръстев в последните секунди на мача.

Сега столичани са на крачка от достигането на плейофната фаза на шампионата, а старши треньорът Станимир Стоилов е на път да донесе нова „ Синя приказка “ на всички почитатели на отбора. В навечерието на значимия мач Мъри приказва по всички настоящи тематики към Левски, предава Гонг.

„ Левски не е любимец, тъй като не е подготвен да играе на непрекъснато равнище в Европа. Нямахме визия по какъв начин ще започва тима. От подобен млад и нежен състав като нашия, може да чакаме всевъзможен тип лъкатушене “, стартира Стоилов за BetNews.

Треньорът на Левски постоянно има какво да каже на последователите, преди виновен и предстоящ с огромен интерес мач. Той даде обещание на хората, че ще видят искащ тим, който ще желае успеха.

„ Футболистите ще създадат всичко допустимо да се показват по най-хубавия метод. Всичко друго са голи обещания. Във футбола или изобщо в спорта, този който ти дава обещание резултати, нормално лъже “, съобщи Мъри.

Мисълта ми само е да спасим Левски да не банкрутира, както и спортно-технически и игрово. Това на този стадий е най-важното нещо. Да си спасим клуба. Засега има стабилизиране в игровите дейности, уповавам се и финансово в най-скоро време да се решат проблемите “, заключи желанието си Станимир Стоилов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР