В отбора на Борусия Дортмунд са нетърпеливи за бъдещето на

...
В отбора на Борусия Дортмунд са нетърпеливи за бъдещето на
Коментари Харесай

В Борусия се умориха да чакат: Поставиха на Халанд краен срок

В тима на Борусия Дортмунд са нетърпеливи за бъдещето на своята звезда Ерлинг Халанд, написа „ Bild “. Наскоро сътрудникът на норвежеца Мино Райола направи обществени мнения за евентуалните бъдещи тимове на нападателя.

С нападателя са свързвани редица топ отбори, измежду които Барселона, Реал Мадрид, Манчестър Сити, Ливърпул, Манчестър Юнайтед и Пари Сен Жермен. Халанд има контракт с Борусия до 30 юни 2024 година и се твърди, че той има уговорка в неговия договор, която ще разреши откупуването му през идващото лято за към 75 милиона евро.

„ Вестфалци “ обаче не желаят да продават Халанд, защото желанието на клуба е да го задържи най-малко за още една година. Норвежецът обаче отхвърля да отговори дали е податлив на подобен вид.

Германското издание добавя, че точно заради тази причина от клуба са сложили краен период на Халанд, в който той би трябвало да разкрие пред управлението своите проекти за идващия сезон. Информацията гласи още, че упоменатият период е края на месец февруари следващата година.

По този метод от Борусия ще има време да реагират и до лятото да му откри подобаващ заместител. Иначе, през днешния ден се навършват тъкмо две години, откогато „ жълто-черните “ привлякоха Халанд от Република България Залцбург. Той се потвърди един от най-хубавите млади голмайстори, откакто в 75 мача за Борусия има осъществени невероятните 76 попадения.

On this day in 2019, Borussia Dortmund signed Erling Haaland for just €20 million.

Safe to say it was an absolute bargain! ⚽️
— ESPN FC (@ESPNFC)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР