В основата си програмата на правителството е много добра, тя

...
В основата си програмата на правителството е много добра, тя
Коментари Харесай

БСП оцени програмата на ПП като много добра, но има и забележки

В основата си програмата на държавното управление е доста добра, тя отразява главните ни цели, само че ние се считаме за обществения дирек в държавното управление и по тази причина имаме някои бележки по обществени ограничения, които не са отразени в програмата. Такава оценка даде вицепремиерът и министър на стопанската система в оставка Корнелия Нинова пред публицисти в Народното събрание.

Нинова желае в програмата да влязат безвъзмездни медикаменти за деца до 14-годишна възраст. Тя е удовлетворена, че е било признато предлагането за деца от 1 до 12 клас. Българска социалистическа партия има предложение за корекции в икономическата политика и финансите - не е въведен патентен налог за микро и дребни предприятия, да влезе в програмата законопроект за груповите искове.

" Ако мога да обобщя - доста добра основа за стратегия, имаме няколко спомагателни оферти, предстоят ни диалози до час и се надявам да ги почистим до тази вечер ", акцентира Нинова.

В утрешния ден стартират диалозите за конструкция и състав на Министерски съвет, откакто бъдат конкретизирани всички бележки по програмата. Според Нинова, по документите, които има е " по-скоро, да " за кабинет.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР